Anglès

angles
Amb l’objectiu d’ampliar la quantitat de serveis ofertats per la Biblioteca, des de la Comissió Cultural hem adquirit durant el darrer període una sèrie de llibres en anglès per a tots aquells que vulguen millorar el seu nivell de la, cada vegada més necessària, llengua de Shakespeare.
Seguint les recomanacions de professors de l’institut, així com de diferents escoles oficials d’idiomes, actualment ja comptem amb una col·lecció de més de 20 llibres, que abarquen des de llibres adaptats especialment per a nivells inicials, fins a obres completes, com els primers volums de la saga A Song of Ice and Fire, de George R. R. Martin, o alguns títols de l’estatunidenc Paul Auster, guanyador del premi príncep d’Astúries de les lletres el 2006. Som conscients de la necessitat imperant respecte a aquesta llengua globalitzadora i per això els esforços els estem centrant en aquesta oferta concreta, però com sempre, la Biblioteca està oberta a qualsevol proposta respecte a altres necessitats i inquietuds que el poble, els usuaris, tinguen en relació amb altres llengües. Recordeu-ho, la Biblioteca és de totes i per a totes..


Si estàs interessat en llegir algun llibre en concret, podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments escrivint un comentari en aquesta pàgina, enviant un correu a biblioteca@atzeneta.org o comentant-li-ho a les bibliotecàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


set − 5 =

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>