Històries màgiques amb “La Bruixeta dels contes”

Amb la bruixeta Mai i la Biblioteca de gom a gom en un darrer diumenge d’octubre, la imaginació no va tindre aturador: la papallona Marisol va aconseguir portar els colors a les seus ales i al seu petit entorn natural gràcies al constant aleteig auspiciat per tota la xicalla present a la Biblioteca que la portava de banda a banda perquè amics i coneguts com l’herba, les flors o el sol li deixaren els seus propis pigments; un xiquet molt somiador, Jaume, va aconseguir lliurar-se de mil i un obstacles per tal de donar-li un petó a la Lluna, i els més agosarats i agosarades van participar com a protagonistes en una última història tot convertint-se en un drac, un príncep blau i una princesa amb una gran piga a la cara, i així com en gent diversa d’un poble que finalment aconseguia trencar la maledicció que els feia restar diminuts.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *