Històries màgiques amb “La Bruixeta dels contes”

Amb la bruixeta Mai i la Biblioteca de gom a gom en un darrer diumenge d’octubre, la imaginació no va tindre aturador: la papallona Marisol va aconseguir portar els colors a les seus ales i al seu petit entorn natural gràcies al constant aleteig auspiciat per tota la xicalla present a la Biblioteca que la portava de banda a banda perquè amics i coneguts com l’herba, les flors o el sol li deixaren els seus propis pigments; un xiquet molt somiador, Jaume, va aconseguir lliurar-se de mil i un obstacles per tal de donar-li un petó a la Lluna, i els més agosarats i agosarades van participar com a protagonistes en una última història tot convertint-se en un drac, un príncep blau i una princesa amb una gran piga a la cara, i així com en gent diversa d’un poble que finalment aconseguia trencar la maledicció que els feia restar diminuts.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.