Ens unim a Biblioxarxa!

La Biblioteca d’Atzeneta del Maestrat, conjuntament amb la resta dels pobles de la Mancomunitat i la Biblioteca del CRA de Penyagolosa, ens hem unit al projecte “Biblioxarxa”, la xarxa de biblioteques comunitàries promoguda pel Projecte d’Extensió Universitària de la Universitat Jaume I.

Fruit d’aquest acord, hem rebut una sessió de llibres en valencià, per part de la “Fundació Full (fundació pel llibre i la lectura)”, que estaran disponibles per a totes les persones usuàries de la nostra nova xarxa de biblioteques, i que us anirem presentant en les pròximes setmanes. A més a més, d’ací a uns mesos, us presentarem el nou portal de la Biblioteca, que a banda de permetre consultar tot el nostre catàleg en línia, inclourà noves funcionalitats per a les persones usuàries, com fer reserves de llibres, consultar i renovar els seus préstecs, realitzar peticions de noves adquisicions o valorar i/o comentar les vostres lectures.

Des del món rural avancem en la gestió comunitària; per unes biblioteques de tothom i per a tothom, pel dret universal a l’accés a la cultura.

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *